Maltie is geboren en getogen in Rotterdam. Na jaren in het notariaat dienstbaar te zijn geweest, voelde zij dat ze meer wilde doen op maatschappelijk sociaal gebied. Dit omdat zij zelf in moeilijke tijden er alleen voor stond en zichzelf eruit heeft moeten vechten, wat een zware tijd was. Dit wil zij anderen die door moeilijke perioden gaan, besparen. Het heeft er toe geleid dat Maltie naast haar kantoorbaan diverse energetische opleidingen heeft gevolgd tot aan de opleiding tot Ayurvedic Practitioner toe.

Het heeft heel lang geduurd voordat zij de stap zette om haar vaderland te bezoeken. Eenmaal voet op Indiase bodem gezet te hebben, heeft de spiritualiteit van dit land iets onbeschrijfelijks met haar gedaan. Maltie voelt de sterke binding met India. Zij probeert zoveel mogelijk Ayurveda te praktiseren vanuit haar roots. Maltie is in 2010 klein begonnen en is zes jaar werkzaam geweest op de Ayurveda kliniek in Rotterdam. MySamskara is nu gevestigd in het Gezondheidscentrum Villapark 3 te Rotterdam.

Maltie heeft diverse cursussen en opleidingen op energetisch gebied gevolgd:

2015 Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic Studies, Amsterdam
2015 Stage Sreekrishna Ayurveda Chikitsa Kendram in Vaikom, India
2010 Ayurvedische Massage opleiding aan de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde te Nijmegen
2009 Beroepsopleiding tot Professioneel Aurahealer aan het Nederlof Instituut te Amsterdam
2009 Basisopleiding tot Ayurvedische Massagetherapeut bij Jade Health Center te Utrecht
2008 Reiki

Geregeld volgt zij bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Sinds 2013 reist zij met regelmaat naar India om ook daar haar kennis te vergroten.

Maltie heet u van harte welkom
op de praktijk van MySamskara.