Reiki

Reiki betekent letterlijk “universele energie”.
Het is een krachtige energie die elk wezen in en om zich heen heeft. 

Reiki-energie is een liefdevolle manier van helen die haar eigen weg gaat en zich vooral richt op heelwording van het individu. Reiki doet wat op dat moment goed en nodig is voor de persoon. Bij een volledige Reiki-behandeling worden alle belangrijke energiepunten van het lichaam behandeld. Dit houdt in dat lichaam en geest middels het toevoegen van energie weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. Reiki brengt een groeiproces op gang waardoor men zichzelf goed leert kennen. Hierdoor komt men nog beter in zijn kracht te staan.

Reiki vervangt niet de reguliere dokter, maar werkt ondersteunend bij het genezingsproces. 

Aurahealing

Veel mensen zijn bekend met het voelen van energie hoewel niet iedereen het als zodanig herkent. Het aanvoelen van energie is veel normaler dan de meeste mensen denken. Hetlastige van deze energie is dat het vaak vervuild is met oude emoties of ervaringen waardoor we niet altijd goed in staatzijn om er zuiver naar te luisteren.

Bij het “healen” wordt er een communicatie in gang gezet met de eigen energie. Dat gaat over het algemeen zonder woorden. In deze communicatie worden blokkades weggenomen en de ‘levensstroom’ op gang gebracht.

Aurahealing kan een additieve methode zijn op andere reguliere of alternatieve behandelingen. Aurahealing kan uiteraard ook als zelfstandig traject worden gevolgd. Belangrijk is wel dat u eerst een huisarts of specialist bezoekt, hem of haar uw klachten voorlegt en het medisch advies opvolgt. Aurahealing kan dan een veilige ondersteuning zijn in uw proces van heelwording.

MySamskara werkt volgens de AuraTouch methode. Een zeer krachtige en effectieve methode, die zich richt op alle aspecten van ons energiesysteem.